Pressroom Efficy Nederland BV

Efficy introduceert compleet responsive xCRM-systeem

Foto:
Efficy introduceert compleet responsive xCRM-systeem

Utrecht, 05 September 2014 /EZPress/ - Efficy brengt een geheel nieuw CRM-systeem op de markt: het xCRM-systeem. Het xCRM-systeem beschikt over snelle en gebruiksvriendelijke functies, die met elkaar zijn gekoppeld. Het nieuwe xCRM-systeem is geheel responsive en daarom ook geschikt voor het gebruik op mobiele apparaten. Werknemers kunnen daardoor ook gemakkelijk onderweg het complete systeem raadplegen en niet alleen de mobiele lightversie. Het xCRM-systeem wordt op 25 september gepresenteerd tijdens de Efficy Relatiedag bij Vineyard Food & Drinks in Utrecht.

xCRM-systeem is geheel responsive
Doordat steeds meer mensen onderweg of thuiswerken, heeft niet iedereen altijd op ieder moment de beschikking over een laptop of een PC. Mobiele apparaten worden met de dag geavanceerder en worden vaak door een snelle internetfunctie ook gebruikt voor het raadplegen van bijvoorbeeld bedrijfsmail. Efficy heeft er daarom voor gezorgd dat het nieuwe xCRM-systeem ook uitermate geschikt is voor mobiele apparaten door het systeem geheel responsive te maken. Dit betekent dat het formaat zich automatisch aanpast aan het device. Verschalen van het scherm is niet meer nodig, omdat het scherm automatisch wordt geoptimaliseerd en aangepast aan de afmetingen van het scherm van het apparaat.
De functie is niet alleen geschikt voor smartphones, maar ook voor tablets. Hierdoor wordt het voor de gebruiker gemakkelijk om afspraken vanuit de locatie waar op dat moment gewerkt wordt in te plannen en op te zoeken. Targets en taken kunnen direct in het systeem worden gezet.

Tijdens de relatiedag wordt uitgebreid met klanten teruggeblikt op het ‘oude’ Efficy en vooruitgeblikt op het nieuwe xCRM-systeem. Daarnaast is er ruimte voor de presentatie van de nieuwe website van Efficy.

xCRM: totale make-over
Het principe van het atoommodel waarmee Efficy sinds jaar en dag werkt, wordt in het nieuwe xCRM-systeem gehandhaafd. Alle functies blijven namelijk koppelbaar en zijn in vergelijking met het oude systeem op elk front verbeterd. De functies zijn sneller en werken efficiënter door een totale cosmetische make-over. Het xCRM-systeem beschikt over een uitgebreidere e-mailfunctie, die het ook mogelijk maakt om aparte diensten zoals Microsoft Exchange (waarin Microsoft Outlook werkt) en Gmail van Google te koppelen aan het CRM-systeem. Ook de functie om het social mediakanaal LinkedIn te koppelen is in het xCRM-systeem verbeterd. Het systeem beschikt over een LinkedIn tool, waardoor de gebruiker direct op de hoogte is van de ontwikkelingen die gerelateerd zijn aan diens account op deze platformen. Andere functies die het systeem koppelt zijn onder andere; documentmanagement, verkoop- en marketingbeheer en projectmanagement.

Efficy
Efficy is softwareleverancier en specialist in CRM-systemen. De CRM-pakketten van Efficy zijn zeer gebruiksvriendelijk en volledig web-based. Hierdoor is het gebruik van een extra server niet noodzakelijk. De pakketten die Efficy aanbiedt zijn gemakkelijk te koppelen met veelgebruikte softwareprogramma’s als Microsoft Outlook en Word. Naast het aanbod van CRM-pakketten in het Nederlands, is Efficy ook beschikbaar in vele andere talen. Efficy is actief in meer dan tien landen en beschikt over een klantenbestand van zo’n 40.000 gebruikers bij meer dan 1600 klanten.

Kom ook naar de Efficy Relatiedag op 25 september in de Vineyard Food & Drinks! Inschrijven kan via http://www.efficy.nl/rd2014.html

//einde bericht

Bron: Efficy Nederland B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V.

Links:
Inschrijven kan hier
website Efficy

Volg Efficy Nederland BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: