Pressroom Efficy Nederland BV

Efficy opent kantoor in Luxemburg

Foto:

In juli 2014 opent CRM softwarebedrijf Efficy zijn eerste kantoor in Luxemburg.

Utrecht, 16 Juli 2014 /EZPress/ - Na de succesvolle fusie van de Belgische en de Nederlandse tak van Efficy eind 2013 en de opening van een kantoor in Zwitserland in februari 2014, zet Efficy zijn groei in Europa voort. Het openen van een kantoor in Luxemburg past geheel binnen de bedrijfsstrategie, namelijk geografische uitbreiding.

Strategische ontwikkeling

Efficy vervolgt zijn uitbreidingsstrategie en heeft nu de mogelijkheid om het verschil te maken in een `high potential` markt. `Luxemburg heeft een gezonde financiële sector en wij willen graag onze expertise in deze markt inzetten. Afgelopen jaren heeft Efficy goede referenties in deze markt ontwikkeld en we rekenen erop dat wij het verschil kunnen maken in Luxemburg`, zegt Efficy CEO Cédric Pierrard. Het CRM-bedrijf werkt al samen met Centre de Recherche Public Henri Tudor en La Chambre de commerce du Luxembourg en claimt de toekomstige CRM-leider in Luxemburg te worden.

Voordelen klant

De doelstellingen van dit nieuwe kantoor zijn het optimaliseren van projectmanagement en het creëren van meer synergie voor klanten en prospects. “CRM-projecten zullen in de toekomst vanuit een uniek oogpunt geanalyseerd en gemonitord worden. Tegelijkertijd hebben wij toegang tot alle middelen en expertises van Efficy” zegt Jappe Kieckens, projectmanager Luxemburg. Het bedrijf heeft zo ook de mogelijkheid om sneller en beter in te spelen op klantverzoeken en verwachtingen dan voorheen.

Efficy zet met de opening van het nieuwe kantoor een grote stap voorwaarts om een sterke positie in de CRM-markt in Europa te veroveren. Meer dan 35.000 mensen werken al elke dag met Efficy CRM.

//einde bericht

Bron: Efficy Nederland B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu



Links:
Website Efficy Nederland
Website Efficy
Gratis demo

Volg Efficy Nederland BV



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: