Pressroom DDinformatica Group BV.

Tulpen voor bezoekers Factuurcongres bij stand DDi

Foto:
Stand DDi Factuurcongres 2013

Hoofddorp, 03 April 2014 /EZPress/ - DDi Document Software staat op 17 april als exposant op het Factuurcongres in de Amsterdam Arena. Net als vorig jaar zal de softwareleverancier uit Hoofddorp een Marktonderzoek Factuurverwerking houden onder de bezoekers van het congres. Om de lente te vieren ontvangt men in ruil voor een ingevulde enquête een fleurig bosje tulpen op de stand van DDi (nr 29).

DDi is, sinds 1993, een specialist op het gebied van digitale documentverwerking. Met DDi Factuur biedt de leverancier een kant en klare softwareoplossing voor het elektronisch verwerken van inkomende facturen. Alle inkomende facturen, ongeacht het bestandsformaat/medium worden automatisch en op uniforme wijze verwerkt. Aan de hand van een digitale blokstempel worden alle nodige gegevens van de factuur vastgelegd. Door een rechtstreekse koppeling met het financiële pakket dat de organisatie gebruikt, komen deze gegevens meteen beschikbaar voor dat systeem. Deze gestroomlijnde, volledig digitale werkwijze voorkomt fouten door handmatige invoering en bevordert de doorloopsnelheid van het proces aanzienlijk.

Marktonderzoek Factuurverwerking
Toch zijn er nog steeds veel organisaties die nog niet overgestapt zijn naar het geautomatiseerd verwerken van hun inkoopfacturen. Met het Marktonderzoek Factuurverwerking wil DDi de reden hiervan, evenals de trends, wensen en eisen rondom automatische factuurverwerkingen in kaart brengen. Bezoekers van het factuurcongres wordt gevraagd het onderzoek digitaal in te vullen via www.ddi.nl/marktonderzoek-factuurcongres of een bezoek te brengen aan de stand van DDi (nr. 29) waar een bosje tulpen klaarstaat voor iedere deelnemer.

Gratis bezoek Factuurcongres
Als exposant van het Factuurcongres heeft DDi Document Software enkele uitnodigingen weg te geven voor het congres. Ze roepen Financieel Managers op, die zich oriënteren op het gebied van factuurautomatisering, zich bij interesse aan te melden via marketing@ddi.nl. Er wordt dan in overleg met de bezoeker een 1-op-1 afspraak ingepland met de leverancier.


Over DDi document Software
Al ruim twee decennia is DDi actief om documenten om te zetten in data en deze data toepasbaar te maken. DDi is de eerste organisatie in Europa geweest (m.n. de Benelux markt) die zich heeft gespecialiseerd in digitale document- en data verwerking. Door steeds een omvangrijk deel van haar winst te investeren in innovatie, haar internationale netwerk aan specialisten verder uit te bouwen en continu te investeren in kennis heeft DDi Document Software nog steeds een leidende positie binnen haar specialisme. Met een uiterst gedreven en professioneel team werken we dagelijks met passie en gedrevenheid aan onze missie en strategie.

Links:
Marktonderzoek Factuurverwerking

Volg DDinformatica Group BV.



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: