Kort voor NVM Open Huizen Dag woningprijs verlagen loont

Nieuwegein, 27 September 2013 /EZPress/ - Op zaterdag 5 oktober vindt de halfjaarlijkse Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) plaats. Deelname aan de NVM Open Huizen Dag vergroot de kans op een succesvolle verkoop van de woning. De kans wordt nog groter als kort voor de NVM Open Huizen Dag de prijs van het huis wordt verlaagd.

Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen woningzoekenden op 5 oktober, zonder afspraak, een groot aantal koophuizen bezoeken. Aan de laatste NVM Open Huizen Dag begin april deden 49.480 woningen mee. Dit is ongeveer 27 procent van het totale NVM-aanbod. Ook dit jaar doen heel veel huizenbezitters mee.

“Uit onderzoek door de NVM blijkt dat vooral verkopers die de vraagprijs kort voor de NVM Open Huizen Dag hebben verlaagd, een behoorlijke verkoopkans hebben”, zo stelt NVM-voorzitter Ger Hukker. “Ik raad huizenverkopers aan hun huis scherp te prijzen, als dat mogelijk is.”

“De laatste maanden zijn er meer positieve signalen over de situatie op de woningmarkt. Veel mensen denken dat de bodem van de huizenprijzen in zicht is. Dit maakt het nog interessanter om een bezoek aan de deelnemende huizen op de NVM Open Huizen Dag te brengen. Het is nu het moment om tegen een aantrekkelijke prijs het huis van je dromen kopen”, zo meent Hukker.

//Einde bericht

Bron: NVM

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: