Pressroom COMBELL GROUP NV

Xpenditure kiest voor veilige Cloud hosting bij Combell

Innovatieve Software-as-a-Service-oplossing klaar voor explosieve groei

Gent, 15 April 2013 /EZPress/ - Papieren onkostennota’s behoren definitief tot het verleden, als het aan Cardwise ligt. Met de online app Xpenditure op je smartphone neem je een foto van het document, die automatisch wordt uitgelezen en zeven jaar lang veilig wordt bewaard in een managed Private Cloud bij Combell Solutions. Als infrastructuurpartner garandeert Combell Solutions dat de toepassing veilig, beschikbaar en onbeperkt uitbreidbaar is.

De innovatieve online dienst Xpenditure heeft gekozen voor een langlopende samenwerking met Combell Solutions. Tienduizenden zakelijke klanten kunnen via de app hun onkostennota’s digitaal bewaren, beheren en rapporteren. Strikte vertrouwelijkheid, feilloze beschikbaarheid en duurzame opslag zijn onmisbaar voor tienduizenden zakelijke gebruikers. Daarom kozen beide bedrijven voor een Managed Private Cloud-oplossing van Combell Solutions.

“Onze klanten eisen dat hun gegevens in België worden opgeslagen met de hoogste garanties rond beveiliging, privacy en ISO-compliance. Combell helpt ons om aan deze eisen te voldoen met gecertificeerde procedures en de zwaarst beschikbare service level agreements (SLA)”, benadrukt Cardwise-oprichter en CEO Boris Bogaert.

Als technische partner levert Combell Solutions 24x7 technische ondersteuning voor een ICT-infrastructuur op maat, zegt David Temmerman, Sales & Marketing Director voor Combell Solutions: `Onze specialisten hebben een oplossing uitgetekend op maat van Cardwise. Het Private Cloud-platform is voorzien op toekomstige groei en garandeert dat de applicatie steeds beschikbaar is, zelfs met tienduizenden gebruikers.`

Zeven jaar gegarandeerde opslag

Absoluut vertrouwen is cruciaal om de zakelijke gebruikers van Xpenditure te overtuigen. “We zijn met succes door een technische audit gedaan. Dat is in belangrijke mate te danken aan de ervaring, de kennis en de certificaties van Combell”, vindt Boris Bogaert. “Combell is niet de goedkoopste hosting-aanbieder in België, maar hun mensen zijn wel de beste op de markt.”

De innovatieve start-up garandeert gebruikers dat hun digitale onkostennota’s zeven jaar lang online beschikbaar zullen zijn. “Dankzij de Cloud-architectuur kunnen we quasi onbeperkt groeien. We kunnen ons opslagvolume met factor-10 uitbreiden via een simpel mailtje naar Combell Solutions”, aldus Boris Bogaert.

`Cardwise geniet net als alle Solutions-klanten van ijzersterke garantie, gegarandeerde hersteltijden en hoge beschikbaarheid”, bevestigt David Temmerman. `We hebben heel wat ervaring met het hosten van Software-as-a-Service. Naast e-commerce hosting is het hosten van SaaS-toepassingen één van onze belangrijkste activiteiten.`

Over Combell

Met ruim 30.000 klanten in de Benelux is Combell de marktleider in de hostingmarkt voor bedrijven waaronder IT-integratoren en softwareontwikkelaars. Het bedrijf is sinds 1999 uitgegroeid tot de one stop-partner voor de hosting ‘in de cloud’ van breed uiteenlopende IT-infrastructuren, websites en applicaties.
In 2011 behaalde Combell als eerste Belgische hoster het ISO 27001-certificaat. Dit kwaliteitslabel onderschrijft dat Combell informatiebeveiliging op een deugdelijke en controleerbare wijze implementeerde. Eerder behaalde Combell tevens het ISO 9001-certificaat (de internationaal gekende norm voor kwaliteitsbeheer).

Combell specialiseert zich in maatwerkoplossingen voor ondernemingen en biedt tevens de gebruikelijke diensten zoals domeinnaamregistratie, website-hosting en e-maildiensten. De organisatie begeleidt IT-afdelingen bij de hosting van infrastructuren en de installatie en het onderhoud daarvan, de levering van de hard- en software, upgrades en de beveiliging. Zo kunnen Combell’s relaties zich concentreren op hun kernactiviteiten in de wetenschap dat het infrastructuurbeheer in de juiste handen is ondergebracht.

http://www.combell.com

Over Cardwise

Cardwise was founded in April 2011, with as main share holders Massive Media, Combell and Probec.
The activities of Cardwise include the development of different platforms to manage financial activities, from prepaid cards to extensive expense management. These platforms are marketed through white label partnerships and the Cardwise brand ‘Xpenditure.’

Today, Cardwise is fueled by the energy of a team of 13 dynamic and experienced individuals.

http://www.xpenditure.com

//einde bericht

Bron: Combell Group N.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Tom De Bast
Combell Group
Business Development Manager
+32 474 813 823
tom.debast@combellgroup.com

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: