Pressroom Inepro BV

Eindelijk eenvoudig mobiel printen

Onderweg printen vanaf je smartphone, tablet en laptop

Nieuw-Vennep, 19 April 2013 /EZPress/ - “Het nieuwe werken”, de enorme toename van het gebruik van mobiele technologie als smartphones, tablets, laptops, e.d., BYOD (Bring Your Own Device), alsook de gemaksvraag van consumenten (men wil iets direct en daar waar men zich op dat moment bevindt), hebben er toe geleid dat Inepro (www.inepro.com) een unieke oplossing heeft ontwikkeld. Deze oplossing stelt eenieder in staat om op een eenvoudige (slechts 3 stappen) en snelle manier documenten te kunnen printen op een locatie onderweg, vanaf een smartphone, tablet of laptop.

In slechts 3 stappen heeft uw klant/gast/bezoeker een document geprint vanaf een mobiel device "


Deze PrintMyDoc® oplossing is uniek daar de betaling kan geschieden met muntgeld en er geen speciale voorzieningen voor getroffen dienen te worden- c.q. een beroep moet worden gedaan op de ICT infrastructuur van de aanbieder van deze service.Daarnaast is de oplossing foolproof en selfsupporting waardoor geen tussenkomst van medewerkers van de organisatie/locatie waar deze oplossing staat, benodigd is.

De PrintMyDoc® oplossing van Inepro is een Cloud toepassing die de aanbieder (supermarkten, hotels, motels, benzinestations, wegrestaurants, etc. etc.)in de gelegenheid stelt haar service niveau te verhogen en die eventueel als traffic builder dienst zou kunnen doen.

De investering is miniaal alsook de vereiste technische voorzieningen.

//einde bericht

Bron: Inepro B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
Klik hier voor meer informatie

Volg Inepro BV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: