Werkbezoek Teeven aan Zeewolde - Politiek Cafe over veiligheid, pensioenen en Oostvaarderswold

Foto:
Staatssecretaris Fred Teeven en Tweede Kamerlid Helma Lodders gaan in gesprek met ondernemers in Zeewolde.

Zeewolde, 26 Augustus 2012 /EZPress/ - Fred Teeven, staatssecretaris Veiligheid en Justitie, brengt dinsdagmiddag 4 september een werkbezoek aan Zeewolde. Bij Transportbedrijf Bouwheer zal hij met een groep ondernemers spreken over ondernemerschap en veiligheid van bedrijfsterreinen. Na een rondleiding bij Bakker Logistiek heeft hij samen met Helma Lodders in gesprek gaat met het bestuur van de Bedrijfskring Zeewolde. `s Avonds is er in het eventcenter The Harbour, Raadhuisplein, Zeewolde, een openbaar Politiek Café. De aanvang daarvan is 20.00 uur.

Staatssecretaris Fred Teeven, nummer 5 op de kieslijst van de VVD, kreeg landelijke bekendheid als officier van justitie in Amsterdam. Het zorgen voor veiligheid is misschien wel de belangrijkste taak van de overheid. Daarom dringt Teeven aan op een sterke politie, strengere straffen en een rechtssysteem waarin niet de daders maar de slachtoffers centraal staan.
Helma lodders, nummer 22 op de kieslijst van de VVD, houdt zich in de Tweede Kamer bezig met de AOW, pensioenen en het natuurbeleid. Tijdens het Politiek Café in Zeewolde zal over deze en andere actuele onderwerpen worden gedebatteerd.

Het debat in The Habour is openbaar.

4 September 2012
Openbaar Politiek Café
The Harbour
Raadhuisplein 19-20, Zeewolde
Aanvang 20.00 uur

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: