the people’s valley wint met Sitecore de New York Pizza pitch

Amsterdam, 13 Augustus 2012 /EZPress/ - New York Pizza schreef een pitch voor de ontwikkeling van haar nieuwe website en mobiele website. Deze website moet de klantloyaliteit verhogen door cross-channel communicatie op basis van relevante klantprofielen. Negen partijen werden uitgenodigd en uiteindelijk koos de franchise-organisatie voor het voorstel van the people’s valley door hun aantoonbare expertise op dit gebied en op basis van het Sitecore platform. Voor wat betreft de koppeling met de back office systemen (zoals het kassa systeem) werkt the people’s valley nauw samen met about:blank.

“We kozen voor de the people’s valley vanwege de persoonlijke betrokkenheid gedurende het pitch proces. New York Pizza was top of mind bij hun hele organisatie. Van programmeur tot directie. Zo’n oprechte betrokkenheid geeft vertrouwen. Ook waren we erg blij met hun keuze voor Sitecore. Deze partij had ook onze voorkeur, vanwege de uitgebreide mogelijkheden van marketing suite zoals AB testen, gepersonaliseerde content en dashboards. De persoonlijke betrokkenheid, de jarenlange ervaring van the people’s valley en de keuze voor Sitecore geeft ons veel vertrouwen in een goede samenwerking en een nog beter resultaat.” aldus Philippe Vorst, directeur, New York Pizza.

Sinds begin 2012 is the people’s valley officieel gecertificeerd partner van Sitecore. Dit maakt Sitecore het derde CMS-systeem waarmee het internetbureau een vast samenwerkingsverband heeft. the people’s valley werkt al langere tijd met het eigen CMS-systeem DC Site en het CMS-Platform Clixmaster Studio.

“the people’s valley koos voor New York Pizza voor het Sitecore-platform, omdat het de ambities van New York Pizza waar kan maken. Sitecore maakt het voor New York Pizza mogelijk om over alle kanalen (web, mobiel, e-mail, vestigingen) consistent en met relevante gepersonaliseerde aanbiedingen te doen aan de klanten. Met daarbij vele mogelijkheden voor New York Pizza en the people’s valley om te testen en realtime inzicht te verschaffen”, aldus Maureen Verdegaal, managing director, the people’s valley.

//Einde bericht

Bron: The people`s valley

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: