One.com breidt webruimte tot 200 procent uit

Amsterdam, 16 Maart 2012 /EZPress/ - One.com, leverancier van webhosting services, biedt zijn gebruikers vanaf vandaag tot 200 procent meer webruimte.

De webruimte van One.com’s 3GB-, 10GB- en 40GB-pakketten wordt uitgebreid tot respectievelijk 5GB, 30GB en 60GB. De verhoging zal automatisch worden doorgevoerd voor nieuwe en bestaande gebruikers, terwijl de prijs van 33 euro (exclusief BTW) voor het eerste jaar gelijk blijft.

De uitbreiding komt er omdat er bij consumenten een steeds grotere behoefte is aan webruimte, niet alleen voor webhosting en email-accounts maar ook omdat ze steeds meer bestanden zoals foto’s, documenten en muziek willen opslaan en delen. Het toenemende gebruik van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets draagt ook bij aan deze trend.

“De opkomst van cloud computing en de technologische vooruitgang in web services zorgt ervoor dat veel consumenten online bestanden delen met familie, vrienden en collega’s”, aldus Thomas Medard Frederiksen, COO bij One.com. “Met de uitbreiding van de webruimte reageren we hier op. We streven ernaar ons aanbod af te blijven stemmen op de behoeften van de consumenten.”

//Einde bericht

Bron: One.com

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: