Flevopenningen maakt genomineerden bekend

Lelystad, 03 Februari 2012 /EZPress/ - In de categorieën beste startende onderneming en beste innovatieve onderneming zijn de genomineerden voor de Flevopenningen 2011 bekend. De genomineerden voor de Flevopenning startende onderneming 2011 zijn: KiekendiefPerspectief uit Lelystad, Lucam B.V. uit Emmeloord en BRV Interieurarchitect BNI uit Zeewolde. Genomineerden voor de Flevopenning innovatieve onderneming 2011 zijn: Marfo B.V./Chef Martin uit Lelystad, Holland Composites Industrials B.V. uit Lelystad en Wagenbouw Bolle B.V. uit Emmeloord . Tijdens het Flevopenningengala op vrijdag 23 maart 2012, op het terrein bij Asian Paradise in Zeewolde, worden de winnaars bekend gemaakt. Flevopenning startende onderneming 2011

Wie mogen zich dit jaar de winnaar van één van de Flevopenningen noemen? "


KiekendiefPerspectief / Lelystad
KiekendiefPerspectief is een onafhankelijk marktonderzoek- en adviesbureau. Ze kunnen alle vormen van marktonderzoek uitvoeren. Al hun onderzoek is maatwerk, ze kunnen zich inleven in de behoeften van hun opdrachtgevers. Ze willen Flevoland naar een hoger plan tillen door opdrachtgevers te helpen met het verbeteren van hun product of dienst.

Lucam B.V. / Emmeloord
Lucam is een totaalleverancier in luchtbehandeling. Het verzorgen van een gezond en aangenaam leefklimaat in ruimten waarin wij verkeren is van groot belang. Lucam staat garant voor complete oplossingen in luchtbehandeling. Ze bedenken en bouwen luchtbehandelingkasten die gebalanceerd ventileren.

BRV Interieurarchitect BNI / Zeewolde
Bram Vromans heeft in 2010 de BNI-prijs gewonnen. Inmiddels heeft Bram zijn eigen bureau; BRV Interieurarchitect BNI. Als interieurarchitect vindt hij het belangrijk om heldere, goed functionerende en bijzondere ontwerpen te realiseren die precies passen bij hun functie en gebruiker. Oog voor ruimtelijkheid, details en materialen spelen hierin een belangrijke rol.

Flevopenning innovatieve onderneming 2011

Holland Composites Industrials B.V. / Lelystad
Holland Composites Industrials is van oorsprong specialist in de bouw van zeil- en motorjachten. Tegenwoordig is het bedrijf gespecialiseerd in het maken van specialistische producten in composiet voor de bouw- en infrasector. Voorbeelden van producten zijn sonar domes voor internationale marine bedrijven, de Spacebox (tijdelijke studentenhuisvesting) en de smartcube (prefab kubus met badkamer & keuken).

Marfo B.V./Chef Martin / Lelystad
Marfo (sinds 2008 onafhankelijk van Martinair) bereidt in Lelystad complete gerechten voor onder meer gezondheidszorg, luchtvaartmaatschappijen en catering. Marfo zoekt constant naar nieuwe wegen om gasten, patiënten en bewoners lekkere, gezonde en authentieke maaltijden te serveren, van hoge culinaire kwaliteit.

Wagenbouw Bolle B.V. / Emmeloord
Wagenbouw Bolle is gespecialiseerd in het bouwen van klant specifieke aanhangwagens en Fifthwheels (opleggers). Hierbij moet vooral gedacht worden aan transport van machine opstellingen of machines. Daarnaast bouwen ze transportmiddelen voor binnenstedelijke distributie en transportoplossingen voor langzaam verkeer of intern transport.

Flevopenning toponderneming 2011
De genomineerden voor de Flevopenning toponderneming 2011 zijn inmiddels al bekend gemaakt. Dit zijn de ondernemingen die door de zes afzonderlijke bedrijfskringen/gemeenten worden benoemd tot de lokale “Onderneming van het Jaar”.

Flevopenningengala vrijdag 23 maart 2012
Dit jaar vindt het gala plaats op vrijdag 23 maart 2012 op het Trekkersveld bij Asian Paradise te Zeewolde. De winnaars van de drie verschillende prijzen worden tijdens dit feestelijke en stijlvolle gala bekend gemaakt. Het Flevopenningengala is een gala waar ondernemend en bestuurlijk Flevoland elkaar ontmoeten. Voor meer informatie over het programma, het bestellen van kaarten en sponsoring verwijzen wij u naar www.flevopenningen.nl.

Noot voor de redactie:
Meer informatie over de Flevopenningen vindt u op: wwww.flevopenningen.nl.

//Einde bericht ericht

Bron: Flevopenningen

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: