bol.com kiest voor DigiAccept van AddCom

Nieuwe betaalmethode voor klanten populaire webwinkel

Amersfoort, 23 Januari 2012 /EZPress/ - Bij bol.com is het bestellen van boeken, cd’s, dvd’s, speelgoed, games, elektronica en computers een fluitje van een cent. Maar de bekende webwinkel maakt het haar klanten graag nóg makkelijker. Vanaf vandaag kunnen zij - naast de acceptgiro, creditcard en iDEAL - ook betalen met DigiAccept. Dit slimme en snelle digitale betaalmiddel is ontwikkeld door AddComm, specialist in geïntegreerde oplossingen voor multichannel communicatie.

DigiAccept is dé digitale acceptgiro per e-mail, waarmee klanten makkelijk en snel hun rekeningen kunnen betalen. Op de digitale acceptgiro staan alle gegevens al ingevuld. Betalen is een kwestie van een paar muisklikken in iDEAL. Op deze manier staat het verschuldigde bedrag bovendien veel sneller op de rekening dan via de papieren variant. Voordeel voor koper én verkoper dus.

Papier én digitaal
Vanaf vandaag werkt DigiAccept voor de klanten van bol.com na het aanklikken van de betaalmethode ‘acceptgiro’. De papieren acceptgiro wordt toegevoegd aan de bestelling, de digitale versie is geïntegreerd in de verzendbevestiging per e-mail. Binnenkort staat de DigiAccept ook als standaard betaalmethode in het keuzemenu van het bestelproces.

Altijd veilig betalen
DigiAccept is een vinding van AddComm, specialist in geïntegreerde oplossingen voor multichannel communicatie. AddComm combineert op een inventieve en veilige manier traditionele print met direct mail, maar ook met digitale kanalen als e-mail, sms, webpresentment en online archiving.

//Einde bericht

Bron: AddCom

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: