Nieuwe overeenkomst met Eurofiber voor Koning & Hartman

Amsterdam, 06 Juli 2011 /EZPress/ - Eurofiber en Koning & Hartman hebben een nieuwe tweejarige overeenkomst afgesloten voor uitbreidingswerkzaamheden aan het Eurofiber netwerk.
De werkzaamheden die Koning & Hartman op zich zal nemen omvatten het turn-key realiseren van glasvezelverbindingen ten behoeve van het aansluiten van midden- en kleinbedrijven. Overige werkzaamheden die ook onder dit contract vallen zijn: het upgraden van glasvezelroutes, het omleggen van glasvezelkabels t.b.v. reconstructies en het ad-hoc opzoeken van netwerkgegevens.

De Network Services divisie van Koning & Hartman realiseert kabelprojecten in nieuwbouw- en renovatiegebieden, verglazingsprojecten van gemeenten en is gespecialiseerd in het geschikt maken van bestaande breedband infrastructuren voor internet. "Wij werken inmiddels ruim 4 jaar samen met Koning & Hartman. Onze samenwerking heeft bij beide partijen geresulteerd in wederzijds vertrouwen, waardoor wij in staat zijn in alle openheid te communiceren. Het contract is dan ook gebouwd in én op samenwerking," zegt zegt Lex Wils (Director Network Deployment Eurofiber).

Eurofiber werd opgericht in 2000. Inmiddels is dit een organisatie met ruim 135 medewerkers en vestigingen in Maarssen en Brussel (België) en een bekende speler in de markt voor glasvezelverbindingen. Sinds 2006 participeert de Nederlandse investeerder Reggeborgh in het bedrijf. Hoewel het bedrijf allang geen start-up meer is, dagen ze de gevestigde orde nog altijd graag uit met hun unieke marktbenadering.

//Einde bericht

Bron: Koning & Hartman

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: