TIAM Consultancy wordt partner van Copernica Marketing Software

Haarlem, 04 Juni 2011 /EZPress/ - TIAM Consultancy mag zich sinds kort partner van Copernica Marketing Software noemen. Het marketingbureau gaat de marketing software met name inzetten voor e-mailcampagnes voor webwinkels en direct mailactiviteiten.

Met Copernica is het voor TIAM mogelijk om gerichte e-mailings te verzenden door slim gebruik te maken van de inrichting- en analyse functionaliteiten. “De software stelt je in staat zelf te bepalen met welke data je databases inricht. Op basis van deze informatie verstuur je dan gerichte e-mailings.”, vertelt Patrick Wallet, eigenaar van TIAM Consultancy. “Door het respons op deze e-mailings te meten, kan je verder je e-mailcampagnes optimaliseren!”

De marketing software zal voor verschillende toepassingen bij klanten worden ingezet, afhankelijk van het doel en de doelgroep. In eerste instantie zal de software vooral voor e-mailcampagnes voor webwinkels en direct mailactiviteiten een uitkomst bieden.

“Wij zien de samenwerking met Copernica erg positief tegemoet en vinden het fijn dat Copernica haar marketing software continu innoveert en met ons meedenkt om samen de klant optimaal te kunnen bedienen.”, aldus Wallet.


//Einde bericht

Bron: Copernica Marketing Software

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: