Koning & Hartman introduceert nieuwe energie bewakingsmodule voor IT Infrasctructuur

Amsterdam, 18 April 2011 /EZPress/ - Koning & Hartman introduceert nieuwe energie bewakingsmodule ten behoeve van een efficiënte IT infrastructuur. Deze intelligente module voldoet aan de nieuwe eisen en ontwikkelingen binnen de IT sector en geeft inzicht in het energieverbruik van datacenters.
Hogere serverdichtheid en een toenemende hoeveelheid dataverkeer binnen bestaande datacenters, leiden tot een substantiële toename van warmte ontwikkeling. Daarnaast stellen ontwikkelingen zoals virtualisatie en cloud toepassingen nieuwe eisen aan de IT Infrastructuur. De intelligente Schroff bewakingsmodules ondersteunen de datacenter manager bij het bewaken van de kritische parameters om de bedrijfscontinuïteit te beheersen.

Een belangrijk aspect is de brede reeks spanningssloffen, Power Distribution Units (PDU’s), met monitoring functie. Dit, omdat het monitoren en bovenal het optimaliseren van de efficiency van een datacenter alleen mogelijk is als er accuraat informatie over het energieverbruik is. Met deze informatie is het mogelijk de energieverhoudingen en parameters als Power Usage Effectiveness (PUE) te bepalen en te vergelijken met andere datacenters.

//Einde bericht

Bron: Koning & Hartman

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: