Hippo enige Nederlandse bedrijf op Paris Capitale du Libre

Amsterdam, 19 September 2008 /EZPress/ - Hippo, de Nederlandse leverancier van open source enterprise content management en portal-software, is de enige Nederlandse vertegenwoordiging op Paris Capitale du Libre. De succesvolle internationale conferentie voor open source-activiteiten wordt voor de derde keer gehouden op 24 en 25 september.

Frankrijk is een van de meest vooruitstrevende landen qua gebruik en promotie van open source-software. Parijs wil hierbij de hoofdstad van de open source-community worden. Vorig jaar bezochten meer dan 3000 geïnteresseerden de conferentie in Parijs die gericht is op het uitwisselen van informatie over economische, industriële en politieke issues in relatie tot open source-software.

'Wij zijn verheugd met Hippo als sponsor. Het is een reflectie van onze inspanningen om het leidende Europese congres op het gebied van open source te worden. Hippo is een van de belangrijkere spelers. Wij hopen dat Hippo veel positieve reacties zal losmaken en dat dit de start is van een vruchtbare langdurige samenwerking. En uiteraard dat meerdere Nederlandse bedrijven dit voorbeeld zullen volgen', aldus Alexandre Zapolski, CEO van Linagora, de organisator van Paris Capitale du Libre.

Tjeerd Brenninkmeijer, CEO van Hippo: 'Open source is per definitie een internationale aangelegenheid. De community groeit hard, en Hippo groeit mee. Vandaar dat we ook in Parijs aanwezig zijn. Het is eigenlijk jammer dat wij de enige Nederlandse partij zijn, er zou een sterkere vertegenwoordiging moeten zijn. Hoewel Frankrijk claimt voorop te lopen, doet Nederland volop mee in de open source wereld en dat mogen we best meer laten zien. Gelegenheden als Paris Capitale du Libre zijn daar een uitstekend platform voor.'

Voor meer informatie over het congres: paris-libre.org/

//einde bericht

Bron: Hippo

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: