Aixam is toe aan 5.000ste brommobiel

Acties bij alle erkende dealers in Nederland markeren magische grens

Rosmalen, 16 September 2008 /EZPress/ - De importeur van Aixam zal binnenkort haar 5.000ste brommobiel in ons land verkopen. In het kader van deze mijlpaal houdt Aixam twee acties samen met haar dealers. Zo is er een kentekenactie waarbij alle brommobielbezitters een navigatiesysteem kunnen winnen, alsook een brandstofactie. Iedereen die dit resterende jaar een Aixam aanschaft, krijgt er zomaar voor 5.000 kilometer gratis brandstof bij.

Sinds ongeveer vijftien jaar vormen brommobielen een aparte categorie voertuigen op de Nederlandse wegen. De belangrijkste kenmerken van een brommobiel zijn dat zij niet harder mogen rijden dan 45 km per uur en bestuurd mogen worden met een bromfietsrijbewijs (AM) of als men een autorijbewijs heeft (gehad).
Er worden in ons land jaarlijks gemiddeld 1.800 brommobielen verkocht. Aixam is bijna continu marktleider geweest en is de eerste importeur die de magische grens van 5.000 heeft gehaald.
Mede verantwoordelijk voor dit aantal is de recente introductie van twee nieuwe modellen: de City en de Roadline, die beiden ruimschoots voldoen aan alle eisen op het gebied van comfort, uitrusting en veiligheid. Zo is Aixam het eerste merk dat met succes botsproeven van alle zijden heeft laten doen.
De meest verkochte brommobiel van Nederland is en blijft de Crossline, die een metamorfose onderging, en niet voor niets door de ANWB is gekozen als testkampioen. Voeg hierbij de gerestylede cabriolet Scouty R en de Aixam Sport, en het succes van de Nederlandse importeur is verklaard.

Acties
Aixam wil huidige én toekomstige brommobielrijders laten delen in de feestvreugde.
In het kader van de 5.000ste Aixam in Nederland houden alle 32 dealers voor de eerste groep een kentekenactie, waarbij even zoveel navigatiesystemen worden weggegeven.
Bij aankoop van een Aixam in dit resterende jaar profiteer je van 5.000 kilometer brandstof. Dit betekent voor de gemiddelde brommobielrijder al snel twee jaar gratis tanken. Meer info op www.aixam.nl.

//einde bericht

Bron: HSP Reclame en Communicatie BV

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: