T-Mobile introduceert exclusief de stijlvolle MDA compact IV

Den Haag, 08 Juli 2008 /EZPress/ - Vanaf deze week is de MDA compact IV van T-Mobile verkrijgbaar: een zeer stijlvolle mobiele telefoon die door middel van een simpele aanraking van het scherm, kan worden bediend. Dit nieuwste lid van de succesvolle MDA familie heeft een exclusief design en is alleen via T-Mobile verkrijgbaar. De 3D touch screen technologie maakt het toestel zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor diverse multimedia toepassingen. Door de HSDPA technologie is het toestel uitermate geschikt voor snel mobiel breedband internet via web 'n' walk van T-Mobile maar deze telefoon is ook ideaal voor mensen die gewoon willen bellen.

Stijlvol design en mobiel gemak
De MDA compact IV is een lust voor het oog, compact en licht; het is een strak vormgegeven zwart toestel met een innovatief 2.8 inch 3D touch screen voor een indrukkwekkende en eenvoudige bediening. De MDA compact IV maakt mobiel werken gemakkelijk omdat het beschikt over Windows Mobile 6.1 Professional en Microsoft Push e-mail ondersteunt. Bovendien is het toestel heel compleet, zowel op het gebied van mobiele kantoortoepassingen als fun en entertainment. Gebruikers kunnen filmclips afspelen, chatten, naar muziek luisteren en foto's maken met de geïntegreerde 3.2 megapixel auto-focus camera.

Verkrijgbaarheid
De MDA compact IV is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar met een T-Mobile abonnement via de T-Mobile Shops, www.t-mobile.nl en exclusief bij inkooporganisatie Searchdog met leden zoals Belnu.nl, Studentmobiel.nl, GSMShop, One Mobility, Optie 1 en Take It. Vanaf begin augustus zal het stijlvolle toestel ook verkrijgbaar zijn via de andere verkooppunten van T-Mobile.

Over T-Mobile
T-Mobile Nederland had in 2007 een jaaromzet van 1,318 miljard euro. Sinds 1 oktober 2007 zijn de mobiele en internetactiviteiten van Orange in Nederland onderdeel van T-Mobile Netherlands. Samen bedienen Orange en T-Mobile 5,2 miljoen klanten in Nederland (maart 2008).

T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.

//einde bericht

Bron: T-Mobile

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: