Greetz in zee met Prime Technology Ventures

Hoofddorp, 14 September 2007 /EZPress/ - Greetz en Prime Technology Ventures kondigen vandaag een strategische samenwerking aan. De venture capitalist neemt voor vijf miljoen euro een belang in Venspro, het moederbedrijf van Greetz. De online service voor het versturen van échte wenskaarten is sinds haar start in 2003 uitgegroeid tot marktleider. Met de toetreding van de investeerder, zet Greetz een belangrijke stap in haar ambitie om de positie zowel in Nederland als internationaal verder uit te bouwen.

Internationaal op de kaart
"Wij zijn zeer verheugd over de toetreding van Prime Technology Ventures," licht algemeen directeur Johan van Vulpen van Venspro toe. "Het succes van Greetz is overweldigend geweest en met deze investering kunnen we onze groeiambities verder vormgeven. Er is een toenemende behoefte om attent te zijn, en tastbare wenskaarten zijn om die reden zeer populair. Dat is niet alleen zo in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Deze financiële injectie biedt ons de mogelijkheid om Greetz nu ook internationaal stevig op de kaart te zetten."

Ook voor de Nederlandse markt zijn de verwachtingen van Venspro en Prime Technology Ventures hoog gespannen. "Onze huidige klanten gaan profiteren van vele nieuwe toepassingen en mogelijkheden, zodat zij hun wenskaarten nog meer de persoonlijke en gewenste impact kunnen meegeven," vervolgt Van Vulpen. "Met Prime Technology Ventures hebben we niet alleen een zeer betrokken aandeelhouder om dit mogelijk te maken, maar tevens een partner met een aantoonbaar track record in de begeleiding van groeiende ondernemingen."

Sake Bosch, oprichter van Prime Technology Ventures: "Greetz is er in geslaagd om in korte tijd marktleider te worden in de online wenskaartenmarkt in Nederland en is een prachtig voorbeeld van hoe internet waarde kan toevoegen aan traditionele producten. Met de technische architectuur, de sterke strategische partnerships en de kennis die de onderneming in de afgelopen jaren in Nederland heeft opgebouwd, denken wij dat het bedrijf ook internationaal kan doorbreken. We zijn enthousiast over de plannen en ambities van dit jonge bedrijf en willen graag onze kennis en ervaring inzetten om Venspro met Greetz internationaal sterker op de kaart te zetten."

//einde bericht

Bron: Greetz

Dit is een origineel persbericht. EZpress News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: