Pressroom iBohemians

Enkellaarsjes, ook in de winter

Enkellaarzen.com, 21 November 2011 /EZPress/ - Nu de winter echt zijn intrede heeft gedaan verdwijnen bij veel dames de enkellaarsjes weer in de kast omdat ze te koud zouden zijn. Om deze rede is http://www.Enkellaarzen.com een offensief begonnen, enkellaarsjes zijn namelijk ook winterproof!

Juist wanneer het kouder wordt kan je je voeten warm houden in speciale winterse enkellaarzen. Op deze manier combineer je mode met comfort. Zo zijn er enkellaarzen met voering, of enkellaarzen met (nep) bont aan de buitenkant, wat goed isoleert.

Kortom, ook voor de modieuze dames is er genoeg keuze op enkellaarzen gebied. Uiteraard kunnen heren deze winter ook warm blijven met stoere enkelboots (http://www.enkellaarzen.com/heren/).

//einde bericht

Bron: iBohemians

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

===
Voor de redactie
===
Op Enkellaarzen.com kunnen mode liefhebbers online enkellaarsjes kopen bij verschillende online webshops. Enkellaarzen.com streeft niet naar het meest complete overzicht, maar kiest er bewust voor om de focus te leggen op de populairste enkellaarsjes. Uiteraard kunnen bezoekers wel gewoon doorklikken naar de webwinkels om daar het volledige assortiment te bekijken.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: