INTOP overgenomen door IVIO

Almere, 19 Oktober 2010 /EZPress/ - Met de nieuwe combinatie INTOP en IVIO waarvoor deze week de handtekening is gezet, is een van de sterkste inburgeringsorganisaties in Nederland ontstaan. De onderneming richt zich in een groot aantal gemeenten op de ontwikkeling en uitvoering van inburgeringstrajecten.

INTOP wordt onderdeel van IVIO-Integratie, een dochterbedrijf van de IVIO Groep. INTOP is ruim 20 jaar actief op het gebied van inburgering en werk en scholing en heeft momenteel bijna 5.000 actieve cursisten, verspreid over 25 gemeenten.

IVIO-Integratie is een van de acht ondernemingen binnen de IVIO Groep die gespecialiseerde diensten levert in educatie, didactiek, training en afstandsonderwijs. IVIO bestaat in 2011 75 jaar. Sinds de oprichting door prof. Philip Kohnstamm in 1936 bouwde IVIO een solide en betrouwbare naam op als pionier en specialist in individueel onderwijs. Kohnstamm ontwikkelde onderwijsmodellen voor de integratie van kwetsbare groepen. IVIO-Integratie geeft cursisten de essentiële kennis en competenties waarmee ze kunnen participeren in de Nederlandse samenleving. Het bedrijf is toonaangevend in inburgering. Met de overname van INTOP verstevigt IVIO haar positie in de markt en kan de dienstverlening in inburgering verder worden verbeterd en uitgebreid.

//Einde bericht

Bron: IVIO Groep

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: