Pressroom koning & vogel

Bijzondere verzekering voor dienstverleners

Nassau Kantorenpakketverzekering voor dienstverleners: brand- en ICT-risico's op bijzondere manier verzekerd

Rotterdam, 19 Oktober 2010 /EZPress/ - Voor dienstverleners zoals administratiekantoren, advocaten, accountants en architectenbureaus heeft Nassau haar relevante schadeverzekeringen samengebracht onder één verzekering: de Kantorenpakketverzekering. Deze bestaat uit verschillende materiële schadedekkingen zoals brand, glas en computerschade en bedrijfsaansprakelijkheid (AVB).

De verzekering komt tegemoet aan de specifieke bedrijfsrisico's van dienstverleners. Het bedrijfsschaderisico bij dienstverleners is normaal vaak verzekerd tegen extra kosten en is beperkt tot de uitgebreide gevarenrisico's. Bijzonder in deze Kantorenpakketverzekering is dan ook dat het bedrijfsschaderisico op basis van premier risque verzekerd kan worden inclusief computerbedrijfsschade. Het verzekerd belang mag door de ondernemer zelf vastgesteld worden, de reconstructie- en extra kosten zijn tot hetzelfde belang verzekerd.

Dienstverleners zoals accountants, administratiekantoren, advocaten, ICT-bedrijven, ingenieurs en architecten zijn vaak sterk afhankelijk van ICT-systemen, data, telefonische bereikbaarheid en administratieve processen. Een passende verzekeringsdekking zorgt ervoor dat storingen en calamiteiten snel kunnen worden hersteld of bedwongen. Door de uitgebreide dekking met veel opties wordt het afsluiten van onoverzichtelijke losse verzekeringen, zoals voor computers en elektronica, veelal overbodig. Voor laptops is dekking van transportrisico mogelijk. Bij schade of wijzigingen geldt dat er één aanspreekpunt is voor het bedrijf. De Kantorenpakketverzekering van Nassau biedt een overzichtelijke en uitgebreide pakketverzekering, die is afgestemd op de specifieke risico's van dienstverleners.

De dekkingen van de Nassau Kantorenpakketverzekering in het kort:
- Computers, laptops, telefooninstallaties, toegangs- en tijdregistratiesystemen, beveiligings- en audiovisuele apparatuur.
- Transportdekking voor laptops en andere draagbare computers
- Gebouwinstallaties zoals liften en airconditioningsystemen
- Kostbaarheden zoals schilderijen en beelden
- Uitgebreide glasschadedekking met 24x7 herstelservice
- Bedrijfsschadedekking voor brand en technische risico's, zoals uitval ICT-omgeving
- Reconstructiekosten dekking bij brand- en technische schaden
- Aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB)

Zie de informatiekaart: http://www.nassauverzekeringen.nl/upload/7_1443.pdf voor een uitgebreid overzicht.

Over Nassau verzekeringen
Nassau verzekeringen is een onafhankelijke internationale verzekeraar en specialist in bedrijfsmatige schadeverzekeringen. Sinds 1958 biedt Nassau maatwerkoplossingen voor specifieke doelgroepen en ingewikkelde verzekeringsrisico`s. Nassau is de grootste Nederlandse beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar en verzekert vele beroepsgroepen zoals advocaten, accountants, ingenieursbureaus, arbodiensten en architecten. Nassau introduceerde als eerste in Nederland de bedrijfschadeverzekering. Nassau is verder toonaangevend in bestuurdersaansprakelijkheid, juweliersverzekeringen, brand, glas- en inbraakverzekeringen, technische verzekeringen en crisismanagementverzekeringen zoals product recall en kidnap & ransom. Nassau verzekeringen maakt deel uit van de Bloemers Nassau Groep met het hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in Keulen, München, Hamburg, Kopenhagen en Parijs. Bij Nassau werken 200 mensen. www.nassauverzekeringen.nl.

Contact voor de media:
Margriet Tutuhatunewa
06 53 21 98 38

//einde bericht

Bron: koning & vogel

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: