T-Mobile voorziet gehele netwerk van glasvezelverbindingen van Eurofib

20-jarig contract ter waarde van 70 miljoen euro

Den Haag, 02 September 2010 /EZPress/ - T-Mobile Netherlands BV heeft een contract gesloten met Eurofiber Nederland B.V. voor de levering van glasvezelverbindingen. De komende jaren zal Eurofiber het mobiele netwerk van T-Mobile én het vaste netwerk van internetaanbieder Online, onderdeel van T-Mobile in Nederland, volledig voorzien van glasvezel. Het contract heeft een looptijd van 20 jaar en vertegenwoordigt een waarde van 70 miljoen euro.

Bart Weijermars, Algemeen Directeur van T-Mobile in Nederland: "De afgelopen jaren heeft T-Mobile al miljarden euro`s geïnvesteerd in het mobiele netwerk, dat op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa behoort. Door ons netwerk volledig te voorzien van supersnelle glasvezelverbindingen maken we ons gereed om ook in de toekomst de behoefte aan meer bandbreedte ruimschoots voor te blijven. Daarnaast zal onze vaste internetaanbieder Online snellere internetdiensten kunnen introduceren. Wij hebben voor Eurofiber gekozen omdat het een onafhankelijke gespecialiseerde aanbieder is en waar wij al jaren naar volle tevredenheid mee werken."

Alex Goldblum, Algemeen Directeur Eurofiber verklaart: "Eurofiber is met ruim 10.000 km glasvezelnetwerk de specialist in Nederland. We werken al vanaf 2003 intensief met T-Mobile samen om haar netwerk van glasvezel te voorzien. Het verglazen van alle mobiele opstelpunten was een logische volgende stap in onze partnerschap. We zijn er dan ook zeer trots op dat T-Mobile voor dit omvangrijke glasvezelproject, één van de grootste in Nederland, heeft gekozen voor Eurofiber".

//Einde bericht

Bron: T-Mobile / ANP Pers Support

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: