Zoover deelt publieksprijzen uit voor de reisbranche

Griekenland ondanks economische onrust toch favoriete vliegvakantiebestemming

Zeist, 25 Mei 2010 /EZPress/ - De winnaars van de Zoover Awards 2010 zijn bekend! Op http://awards.zoover.nl konden reisliefhebbers de afgelopen vier weken stemmen welke organisatie in de reisbranche een Zoover Award verdient. Binnen 13 categorieën hebben maar liefst 100.000 stemmen bepaald wie binnen de reissector volgens de bezoekers van Zoover.nl deze welverdiende publieksprijs krijgt.

De Zoover Awards zijn de publieksprijzen voor reizend NL. Zoover ziet het als haar taak om eerlijke en onafhankelijke informatie te verschaffen aan reizigers zodat iedereen een eerlijke keuze kan maken. Zoover heeft 1 miljoen beoordelingen van accommodaties, landen, steden, bezienswaardigheden over de hele wereld. Een Zoover Award kan om deze reden gezien worden als een belangrijke publieksprijs in de reisbranche op basis van onafhankelijke beoordelingen. Naast een aantal beloningen voor accommodaties in de vorm van Zoover Awards en Zoover Recommended (de accommodaties met de hoogste reviewwaardering over het jaar 2009) konden bezoekers van http://awards.zoover.nl de afgelopen weken stemmen op Zoover Awards in 13 categorieën in de reisbranche.
Nieuwkomers en oude vertrouwde
Reissite Neckermann staat, net als vorig jaar, ook in 2010 met stip op nummer 1 in de categorie Beste reissite, gevolgd door OAD Reizen en Vacansoleil. In de categorie Beste allround touroperator is de eerste positie wél voor OAD, gevolgd door Neckermann op de tweede plek. Vacansoleil daarentegen pakt in de categorie Beste aanbieder campingvakanties de eerste positie.
Net als vorig jaar is ook Landal GreenParks in 2010 de onbetwiste winnaar en steekt zij er met kop en schouders bovenuit in de categorieën: Beste aanbieder vakantiehuizen en Beste aanbieder bungalowparken.

Nieuw dit jaar zijn de Favoriete vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa: Griekenland en de Verenigde Staten. En niet onverwacht: Frankrijk als Favoriete autovakantieland.

Met kop en schouders
Een uitslag die er ook met kop en schouders boven uitsteekt, is die voor Favoriete low coast carrier en Favoriete lijnvluchtmaatschappij: zowel Transavia en KLM winnen daar overtuigend in hun eigen categorie.
EN DE WINNAARS van de Zoover Awards 2010 zijn:
Beste reissite: Neckermann
Beste allround touroperator: OAD reizen
Beste gespecialiseerde touroperator: FOX vakanties
Beste aanbieder campingvakanties: Vacansoleil
Beste aanbieder vakantiehuizen: Landal GreenParks
Beste aanbieder bungalowparken: Landal GreenParks
Beste aanbieder stedenreizen: Hotelplan
Favoriete luchthaven: Schiphol
Favoriete lijnvluchtmaatschappij: KLM
Favoriete low cost carrier: Transavia
Favoriete autovakantieland: Frankrijk
Favoriete vliegvakantieland binnen Europa: Griekenland
Favoriete vliegvakantieland buiten Europa: Verenigde Staten

In totaal konden de reisliefhebbers binnen 13 categorieën hun stem uitbrengen. Door hun mening te geven, maakten de stemmers kans op mooie prijzen, waaronder reischeques ter waarde van 1500 euro en 750 euro.

//Einde bericht

Bron: Zoover Media

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: