Pressroom Netoda Internet Marketing

Kortingscodes bieden gemiddeld 12 euro korting

Kortingen lopen op tot 100 euro

Amsterdam, 05 April 2010 /EZPress/ - Kortingscodes, coupons, actiecodes, waardebonnen, kortingsbonnen: Vele mensen zien door de bomen het bos niet meer. In dit artikel vindt u opheldering. Sinds het gebruik van kortingscodes door webwinkels zijn er steeds meer benamingen en verschillende vormen van kortingscodes ontstaan. Zo biedt Dixons.nl couponcodes (bv. op http://www.couponcodedixons.nl) aan, maar biedt Label54 actiecodes aan (bv. op http://kortingscodeland.nl/Label54.nl/).

Deze termen komen allemaal min of meer op hetzelfde neer. Het zijn allen codes waarmee men een korting kan ontvangen in de webwinkel. De verschillende benamingen zijn ontstaan doordat de codes voor een verschillend doel ontworpen zijn. Een kortingscode geeft vaak een korting, een actiecode is vaak een tijdelijke, actiematige code waarmee je bijvoorbeeld een gratis product bij je bestelling ontvangt. Een waardebon is een code die men vaak maar eenmalig kan gebruiken, en die een vast geldbedrag vertegenwoordigd.

Tegenwoordig is er een website die alle verschillende typen kortingscodes, kortingen en acties verzameld. Deze website is dus een verzamelplaats, waarop je alles overzichtelijk terugvindt. Deze website is http://www.kortingscodeland.nl.

//einde bericht

Bron: Metoda Internet Marketing

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: