Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Deze zomer met de AutoSlaap Trein naar Fréjus-St. Raphael

Extra bestemming en extra rit naar de Côte d'Azur

Delft, 09 Maart 2010 /EZPress/ - Ook komend zomerseizoen rijden de AutoSlaap Treinen van Euro-Express Treincharter (EETC) weer naar Zuid-Europa. De treinen vertrekken zoals gebruikelijk iedere vrijdag vanaf station Den Bosch naar Frankrijk en Italië.

Nieuwe Franse bestemming
Komend zomerseizoen heeft EETC een nieuwe bestemming toegevoegd aan de zomer dienstregeling. Naast de bekende trein naar Avignon rijdt deze zomer ook een AutoSlaap Trein naar Fréjus - St. Raphael. De liefhebbers van de Côte d'Azur kunnen zo heel relaxt vlakbij hun vakantiebestemming uitstappen. Marseille, St. Tropez, Nice en Cannes zijn vanaf Fréjus - St. Raphael gemakkelijk te bereiken. Ook de populaire plaatsen in de Provence liggen op korte afstand van de oude Romeinse badplaats aan de Middellandse Zee. De aankomst op de nieuwe bestemming is wekelijks op zaterdag aan het einde van de ochtend.

Extra Avignon trein op zondag
Naast de vertrouwde trein met eindbestemming Avignon vetrekkend uit 's Hertogenbosch op vrijdag, is het deze zomer ook mogelijk om op zondag af te reizen naar Avignon. 'Ter introductie wordt deze zondag-trein, retour op maandag, tegen een zeer gereduceerd tarief aangeboden', zegt Kim Steijling van EETC. 'Een gecombineerde heen- en terugreis met auto en coupé voor max. 6 personen wordt al aangeboden voor €1090, dit ligt 30% lager dan de trein vertrekkend op vrijdag.'
Reizigers die nog geen kennis hebben gemaakt met het comfort van de AutoSlaap Trein, waarbij u samen met de auto op vakantie gaat, kunnen vanaf 11 juli deze complete treinreis ervaren. Wellicht zijn de overvolle wegen en lange reis door files in België en Frankrijk, de kosten van overnachtingen en maaltijden onderweg, tolkosten etc. een goede reden om dit jaar met de AutoSlaap Trein af te reizen.

Hele zomerseizoen
Op 4 juni begint het zomerseizoen voor de AutoSlaap Treinen naar Frankrijk en Italië. De nachttreinen naar Fréjus rijden van 9 juli tot en met 6 augustus. De zondagtreinen naar Avignon rijden van 11 juli tot en met 8 augustus.

Voor meer informatie: www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: