Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Sneeuwtreinen naar de Alpen vanaf 18 december

Uniek fotomoment

Delft, 14 December 2009 /EZPress/ - Op vrijdag 18 december vertrekken de eerste Ski-Trein en de Alpen Expres van het seizoen. De wintertreinen van Euro-Express Treincharter (EETC) uit Delft vertrekken dan vol met enthousiaste wintersporters naar de sneeuwgebieden in de Alpenlanden.

Iedere vrijdag
Zoals ieder jaar luiden ook dit jaar de sneeuwtreinen van EETC het wintersportseizoen in als op vrijdag 18 december wintersporters naar hun Kerstvakantiebestemming worden gebracht in de sneeuwgebieden in Oostenrijk en Italië. Vanaf Utrecht Centraal vertrekken vanaf die datum iedere vrijdag zowel de comfortabele Alpen Expres als de populaire Ski-Trein naar de sneeuwbestemmingen.

Jaarwisseling in de sneeuw
'Onze treinen lopen goed vol. Voor mensen die alsnog besluiten om de jaarwisseling in de sneeuw te vieren zijn er op 1e Kerstdag nog een aantal vrije plaatsen', zegt Kim Steijling van EETC. 'In januari en februari zijn beide treinen al behoorlijk vol geboekt maar we hoeven nog geen nee te verkopen, maar dat punt is niet ver weg meer. We zijn tevreden dat er weer veel wintersporters de weg gevonden hebben naar Alpen Expres en De Ski-Trein.', aldus Steijling.

Extra treinen in voorjaarvakantie
Wegens de grote vraag worden in de voorjaarsvakantie op 19 februari maar liefst 15 extra wagons ingezet. 'We merken dat veel mensen in de korte Voorjaarvakantie de voorkeur geven aan de trein boven reizen met eigen vervoer. Ze hebben geen zin in de urenlange filestress en gladde wegen', zegt Steijling. 'Lekker slapend richting de wintersportbestemming en zaterdagochtend direct op de ski's is wat veel mensen trekt. Bovendien is het mogelijk om op de dag van vertrek ook nog te skiën omdat de trein pas aan het begin van de avond weer richting Nederland vertrekt.'

Disco in de trein
De Alpen Expres en De Ski-Trein rijden deze winter wekelijks van 18 december tot en met 12 maart naar ruim 90 wintersportbestemmingen in de Alpenlanden. De wekelijkse Ski-Trein Disco is in de dienstregeling opgenomen van 8 januari tot en met 12 maart. Deze trein is vooral gericht op jongeren, die vrolijk feestend hun wintersportvakantie al in Utrecht beginnen.

Voor meer informatie: www.alpenexpres.nl, www.skitrein.nl

Noot voor de pers: Uniek fotomoment: Op 18 december om 19.40 uur vertrekt De Ski-Trein vol met wintersporters naar Oostenrijk vanaf perron 9 van Centraal Station Utrecht. Om 20.10 uur vertrekt van hetzelfde perron de comfortabele Alpen Expres.


//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: