Esso introduceert nieuwe benzine

Breda, 10 November 2009 /EZPress/ - Esso Nederland B.V. introduceert een nieuwe benzine die moderne motoren optimaal laat presteren. De nieuwe hoogwaardige brandstof Energy Supreme is vanaf november verkrijgbaar bij de meeste Esso-stations in Nederland en vervangt Super Plus (98).

Energy Supreme is speciaal ontwikkeld voor de moderne auto. Het bevat krachtige, reinigende stoffen die bijdragen aan het schoonhouden van de motor en het brandstof-injectiesysteem. Hierdoor verhoogt het motorvermogen en verloopt het accelereren soepeler. Bovendien helpt de nieuwe brandstof het verbruik en daarmee de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen.

Energy Supreme is gebaseerd op Euro 95 en, evenals Super Plus (98), een hoogwaardige brandstof. Klanten die gewend zijn om Super Plus te tanken kunnen zonder problemen overstappen naar Energy Supreme, tenzij de handleiding van de auto nadrukkelijk iets anders vermeldt.

Dubbele punten
De introductie van Energy Supreme wordt begeleid met commercials op de landelijke en regionale radio. Uiteraard profiteren consumenten ook van de introductie van de nieuwe brandstof. Klanten die in de maanden november, december en januari Energy Supreme tanken, ontvangen dubbele Esso Extras punten.


//Einde bericht

Bron: Esso

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: