Hennie Kuiper ziet spannende openingsrit Tour de France

Hennie Kuiper verwacht in de openingsetappe een groot spektakel

Utrecht, 04 Juli 2009 /EZPress/ - Hennie Kuiper, Adrie van der Poel en Rob Harmeling zijn in de Tour als gastheren namens Rabobank present. De drie oud-Tourrenners kijken op deze website beurtelings vooruit naar de etappe van de volgende dag. Vandaag de eerste etappe, de tijdrit in Monaco. Hennie Kuiper blikt vooruit.

"Fabian Cancellara zal het uiteindelijk wel gaan winnen, maar ik verwacht een ongekend spektakel voor een openingsdag van een grote ronde. Door de lengte van vijftien kilometer is dit keer van een proloog geen enkele sprake, dus de specialisten voor het kortere werk zijn in het nadeel. Ten tweede zit er een hele venijnige klim in het parkoers. En daardoor zullen er al leuke verschillen kunnen ontstaan."

"Toch zou ik er van staan te kijken als iemand er in slaagt om Cancellara van zijn de eerste gele trui af te houden. Hij is in een geweldige vorm en deze afstand is ideaal voor hem. Toch denk ik dat Denis Menchov kort gaat eindigen. Contador is mijn grote favoriet voor de Tourwinst. In de Dauphiné heeft hij iedereen zand in de ogen gestrooid door met de handrem aan omhoog te rijden. En ik geloof ook heilig in Lance. Die gaat er staan. Geloof dat maar."

//Einde bericht

Bron: Rabobank

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: