250 Begrippen van de Kredietcrisis

Gratis download: Klein Financieel Woordenboek van de Kredietcrisis

Haarlem, 02 Juni 2009 /EZPress/ - Een gratis download met 250 aan de kredietcrisis gerelateerde begrippen is vanaf 2 juni 2009 direct opvraagbaar op de website van De Financiële Begrippenlijst - www.dfbonline.nl.
Het gaat bij deze `download` om een PDF-document van 29 pagina`s met 250 financieel-economische begrippen die tijdens deze economische crisis veel gebezigd worden in de pers, politiek, onder economen en in financiële kringen. Kortom: een klein financieel woordenboek van de kredietcrisis.

Waar staat dit financieel-economische lexicon?

Toegang tot begrippenlijst is gratis, na een eenvoudige registratie op www.dfbonline.nl. Ga vervolgens na het inloggen naar het begrip `kredietcrisis`, of ga rechtstreeks naar het begrip toe via het aanklikken van de volgende link: http://www.dfbonline.nl/?LETTER=k&spec=7467.

Over www.dfbonline.nl

De Financiële Begrippenlijst - www.dfbonline.nl - is een (online) financieel woordenboek met meer dan 7.700 begrippen op het gebied van economie, financiële markten, beurs en beleggen, onderling verbonden door meer dan 45.000 verwijzingen. De Financiële Begrippenlijst ging juni 2007 van start en is in die tijd gegroeid van 5.100 naar meer dan 7.700 gepubliceerde financieel-economische begrippen.
De Financiële Begrippenlijst is geen `wiki`; een deskundige redactie houdt de inhoud voortdurend actueel, hierbij actief geholpen door de bezoekers van www.dfbonline.nl. Nieuwe lemma`s worden bijna dagelijks toegevoegd, aan de inhoud wordt voortdurend geschaafd.

De Financiële Begrippenlijst is onafhankelijk en is niet geliëerd aan enige financiële instelling.

//Einde bericht

Bron: DFB - De Financiële Begrippenlijst BVU

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: